Takläggning

Betong, lertegel eller plåt?

Att byta tak är en stor investering för ditt hus, och blir det fel så kan det bli dyrt, och oftast upptäcker man inte felen förrän några år senare. Därför är det viktigt att du som kund väljer ett företag som kan tak, och vet vad de håller på med.

Vi har i 10 års tid bytt tak för flera 100-tals kunder. Under 2019, hedrades vi med titeln ”Sveriges främsta takläggare,” då vi segrade i tävlingen King of Roofs 2019. Denna utmärkelse är något vi känner en stor stolthet över. 2021 samt 2022 kom vi på topp 3, ett gott betyg till oss, att vi vet vad vi håller på med.

I vårt arbete är vår främsta prioritet att genomföra takläggningen med precision och noggrannhet. Innan vi påbörjar en takomläggning samarbetar vi nära med våra kunder för att identifiera de färgval som passar bäst för deras önskemål och deras specifika hus.

Vi har privilegiet att vara en Moniertakpartner och handlar våra takprodukter från Monier och Bmi, vilket innebär att vi har en nära samarbetsrelation med takproducenten. I samarbete med dem lämnar vi 15 års funktionsgaranti på taken där deras produkter används. Detta partnerskap ger oss även kontinuerliga utbildningsmöjligheter och håller oss uppdaterade om de senaste nyheterna och förändringarna på takmarknaden.

Bandtäckta tak

Med eget plåtslageri och egna plåtslagare byter vi ditt tak såsom du vill ha det till ett fast offererat pris. 

Betongtak

95% av alla tak som vi byter är betongtak, det är en relativt billig taktäckning som håller i många år. Vi arbetar huvudsakligen med Moniers Protector 2.0, det är en klassisk betongpanna i rena och klara färger med en glansig yta.

Tegeltak

Med lertegelpannor blir ditt tak ett med huset, låt det patineras och åldras med värdighet. 

Plåttak

Oavsett om du vill ha TP-plåt, TRP-plåt eller tegelmönstrat plåttak, så löser vi det. 

Man blir så glad när granne till verkstan o kund kommer förbi o visar sin uppskattning..
10km löpning stod på agendan idag på kinnaloppet!
#guldsponsor #kinnaloppet #löpning
Vi är stolta guldsponsorer till Kinna loppet som går av i 26e augusti.. in och anmäl er så ses vi vid startlinjen.. så väntar jag på er i mål!😁 
#kinnaloppet #kinnaloppet2023 @wjansson_byggstallningar
Renovering och ombyggnation av Willa  Wall fortskrider..
Sista fönstren och fönterdörrar från #westcoastwindows på plats, panelen är på väg upp, och det stora altandäcket börjar ta form 
@westcoastwindows @derome @deromeskene #ladustil #bandtäcktplåttak
Då var vi klara i hyssna… full fart till nästa tak!
#tak #bytatak #takrenovering #solceller #solcellerföretag #monier #monierroofing
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.